20.04.2017

20.04.2017

Angela Tocilă - blogger


Comentariul meu
A venit în Bucureşti cu personalul (că bani de accelerat/rapid/IC n-avea) şi mai apoi nu mai aveai loc de ea la zaiafeturile PDL-iste. Nu mai aveai loc de ea la EvZ. Nu mai aveai loc de ea la B1TV. La Naşul TV! Nu mai aveai loc de ea în Centrul Vechi. Curgeau şi banii, curgeau şi bărbaţii. Bărbaţii musai mai tinerei (aşa .... cam de vârsta lu' Lovin - SĂ-ŢI FIE DE BINE LOVINE!).
Toate bune şi frumoase, trai nineacă pe miile de euroi ce curgeau din poşetele Lenuţei până când neamu' prost şi-a dat arama pe faţă. N-are rost să mai bat câmpii povestindu-vă daravela, punctez însă momentul definitivei rupturi:
Din acest moment, înţelegând că belferia capitalistă s-a cam dus şi că de la Lenuţa miile de euroi nu vor mai curge precum laptele din ţâţa vacii, scroafa s-a cocoţat în copac şi-ancepuit să guiţe opoziţionabil:
UDREA-I NASOALĂ,  BĂSESCU E DIVIN!
UDREA-I VINOVATĂ, BĂSESCU MIC N-A ŞTIUT NIMIC!
Timpul a trecut. Au trecut secundele, minutele, orele. Zilele, lunile ba chiar anii. Şi iată-ne ajunşi cu toţii astăzi .... 
Afară plouă.
Şi eu privesc copacul.
În care scroafa cocoţată
încă-şi mai face veacu' .....

Afară plouă.
Eu trist ar trebui să fiu.
Privind însă la scroafă
pufnesc în râs zglobiu ........ 
Hahaha, cum dracu' să nu pufneşti în râs când realizezi că scroafa a schimbat textul?
UDREA-I TOT NASOALĂ DAR BĂSESCU NU MAI E DIVIN! 

PS Fa Lenuţo fa, asta-i cu dedicaţie pentru tine:Turcy şi cu Bizdry - el deputat, ea guristă


Comentariul meu
În faţa scaunelor goale.
Muriţi şi nimeni nu se uită la voi ....
Deci:
Iubiţi-vă,
Iubiţi-vă pe tunuri!
Iubiţi-vă până le veţi hodorogi,
Până le veţi scoate din funcţiune,
Iubiţi-vă aruncând din mâini
Tot ce vi se-ntâmplă s-aveţi în mâini ....

Petre Badică - jurnalist
Într-un fel, e trist că am ajuns, din nou, să ne rugăm ca un om să vină să ne salveze. E la fel de enervant că, până se decide încotro să o apuce, trebuie să-i privim cu îngăduință toate piruetele publice pe care le face. Cioloș susține că nu vrea să-și facă partid pentru a nu diviza dreapta. Care dreapta? Există vreo unitate, în afara celei de monolit din PSD? Printr-o strategie greu de priceput, Cioloș continuă să-și consolideze imaginea de om bun și modest care circulă cu avionul la clasa economic și se deplasează pe jos, stând la semafor laolaltă cu muritorii. Cui folosește?

Comentariul meu
Chiar aşa dom'le! În fond şi la urma-urmei de ce să nu-i fure bardidu' lu' Plicuşor? Dă-l în pizda mă-sii pe dom' profesor, dă-o-n pizda mă-sii şi pe franţuzoaică, trăiască iobagu'- SECURITATEA E CU NOI!

Elena Băsescu - fata lu' tata, absolventă de Româno-Americană, top-modeală,trimisă de Vasile Blaga în Parlamentul European, gata-gata să se mărite cu Hrebe JR, două buze şi proaspăt divorţată

video


Comentariile altora


Comentariul meu
Ce comentarii dom'le! 

Traian Băsescu - senator
Prin amendamentele depuse la Legea graţierii, care graţiază pedepsele de sub 10 ani şi reduc sentinţele pentru mamele condamnate pentru fapte fără violenţă, inclusiv pentru corupţie, propun îndepărtarea elementelor neconstituţionale

Comentariul meu
Hopaaaaaa Penelopaaaaa, a marcat Alexandrov sau au înseminat-o ca pe vacă?

Eduard Ursescu - milionar
Excesiv de monden si excentric, Eduard Ursescu, fiul fostului sef al restaurantului-crama Moldova, actualmente asociat la un fond de investitii cu mare influenta in economia romaneasca si nu numai, a aratat inca o data, daca mai era nevoie, cat de mult ii place sa se afirme, mai ales ca are cu ce! Din "arsenalul" lui de impresionare fac parte si doua Rolls Royce-uri, care, impreuna depasesc jumatate de milion de euro. Ca mai toti care vor sa se distreze si sa manance bine in acelasi timp, milionarul a ales ca prima destinatie restaurantul LOFT din Mamaia si, dupa cum e mersul, a sunat sa faca o rezervare. Potrivit surselor noastre, vocea de la capatul celalalt al firului i-a raspuns sec: “Ne pare rau, nu mai avem mese!”.
Dar nu se lasa el domnul “de Romania” descurajat de atata lucru, asa ca a gasit rapid solutia. Una la care prea putini s-ar fi gandit intr-un astfel de moment.
Nu, nu a schimbat destinatia, desi statiunea geme de localuri, ci si-a facut loc in restaurantul preferat intr-o maniera care l-ar face sa crape de invidie si pe taticul arogantelor, celebrul print de Dubai, Max Al Habtoor.
Milionar cu posibilitati si dare de mana, acesta nu s-ar fi oprit decat in primul show-room de mobila, evident, unul mai acatari, si si-ar fi cumparat exact ce nu aveau cei de la local: o masa cu cate scaune ii trebuiau!!! Unul pentru el, unul pentru sotia Diana Vucicovici, care nu avea cum sa lipseasca din grafic (mai ales dupa memorabila impacare produsa in urma idilei pe care blonda ar fi avut-o in 2011 cu fostul edil Liviu Negoita), si restul pentru amicii lor.
Cu aceasta problema rezolvata si el instalat confortabil pe terasa de la malul marii cu consoarta de-a dreapta lui, Edy de Romania a dat startul la distractie. Si sa te tii! Cu masa lui si cu scaunele lui a facut fix ce i-a trecut prin cap.
Ca sa ramana in centrul atentiei, milionarul a simtit nevoia unei noi arogante si a comandat o roaba cu sampanie, mai exact un soi de frapiera uriasa in care incapusera probabil vreo zece sticle, din cea mai fina. Aranjamentul i-a fost adus la masa insotit de artificii, asa, sa vada toata lumea de ce e el in stare!

Comentariul meu
Dar micii? Unde-s micii? Că dacă n-a comandat mici de la Cocoşatu' să-i aducă cu avionu', tot degeaba - NU-I BENGOS!

6 comentarii:

 1. Anonim12:05

  angela tocila, turcy si cu bizdry
  miselia slugilor, iti aduci aminte de faza cu macovei din holul modroganului? elena ar trebui sa faca publica lista laudatorilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mda, eu dacă aş fi fost în locul Lenuţei aş fi luat-o de coadă şi aş fi dat-o afară din Modrogan în şuturi.
   Ar fi mare deranj dacă Lenuţa face public statul de plată.

   Ștergere
 2. Anonim12:08

  parinte lasa gogosile si treci la carnita > impozitul gospodaresc e bun sau nu? va fi implementat?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://geludiaconu.com/cat-de-periculos-este-populismul-habarnist-partea-ii-impozitul-pe-venitul-global-pe-gospodarie/

   PS În ţara tuturor posibilităţilor orice poate fi implementat. Întrebarea care se pune: VA FI FIABIL? VA FUNCŢIONA? VA FI DURABIL? SAU CÂND SE SCHIMBĂ GUVERNUL VINE ALTUL CU ALTĂ NĂSTRUŞNICIE?

   Băăăăăăă voi sunteţi nebuni? ANAF are vr’o 11.000 de salariaţi şi ăştia vor 35.000 de consultanţi? – ASTA-I GOANGĂ!

   Ștergere
 3. Anonim14:32

  parinteeee scoala nu dormi! pmp se aliaza cu usr, iohannis cu ciolos fac liga vestului!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vax, citeşte statutul USR şi vei observa că aşa ceva n-are cum să se-ntâmple. Ce-i drept, n-ar fi nici prima nici ultima oară când este încălcat un statut.

   Oricum cei doi nemernici joacă-n Liga Vestului - ÎN ROMÂNIA NEMERNICUL IOHANNIS ŞI NEMERNICUL CIOLOŞ REPREZINTĂ INTERESELE UNIUNII EUROPENE NICIDECUM INTERESUL ROMÂNILOR.

   Ștergere