18.08.2017

SRI, atenţie la ce-ţi spun

Încă din al doilea mandat băsist, în loc să rezolvi ceea ce trebuia să rezolvi,  ai intrat până peste cap şi mai sus cu două palme în rahatul politic. Mânat de meschine interese ale diverşilor smintiţi de putere şi avere, ţi-ai depăşit cu mult atribuţiile încălcând grav Sfânta Constituţie. Ai alterat funcţionarea Justiţiei, ai subordonat Presa şi ANAF-ul, ai făcut din DNA o temută armă politică, ai înclinat balanţa politică, ai alterat voinţa electoratului şi rezultatul alegerilor, ai protejat interesele celor de dincolo călcând în picioare interesele celor de aici.
STOP, AJUNGE!
SRI, atenţie la ce-ţi spun:
POLITICIENII AU ARUNCAT ÎN OGRADA TA O BOMBĂ CU CEAS!
Dacă până acum norocul ne-a surâs şi am fost feriţi de demenţa islamistă, acum, când în ţară avem deja 700 de refugiaţi şi mai aşteptăm încă 1942, s-ar putea ca norocul să-şi întoarcă faţa de la noi.
EXISTĂ O FOARTE MARE PROBABILITATE CA 1, 2, 3, .... , 10 DINTRE CEI 700 (prezenţi în România) +1942 (ce vor fi relocaţi în România) SĂ AIBĂ MINŢILE ÎNTUNECATE DE NEGRUL ISLAMISM. ŞI-N ROMÂNIA SE VA-NTÂMPLA CE S-A-NTÂMPLAT ÎN FRANŢA, BELGIA, FINLANDA, SPANIA. ŞI TOATE OALELE CU RAHAT SE VOR SPARGE ÎN CAPUL TĂU SRI. 
SRI TREZEŞTE-TE! 
SRI, TU NU EŞTI ÎN SLUJBA LUI IOHANNIS, LA CHEREMUL MAFIOTULUI HELLVIG, ÎN SLUJBA LULUŢEI SAU A VR’UNUI GRUP DE INTERESE SMINTIT DE PUTERE ŞI AVERE.


SRI, TU EŞTI ÎN SLUJBA ROMÂNIEI!
SRI, ÎNTOARCE-TE ÎN MATCA TA!
SRI, PROTEJEAZĂ CETĂŢENII ROMÂNIEI!

PS Ieri noapte am avut neplăcuta surpriză ca în pagina unui fost coleg de şcoală să dau peste această postare:


Am rămas fără de grai când am văzut trăsnaia postată de fostul meu coleg.
MOVSESSIENE DOBITOC BĂSIST, 
PROBLEMA ROMÂNIEI NU CONSTĂ ÎN EGALITATEA VOTULUI!
CONSTĂ ÎN NEPUTINŢA CELOR CU MULTĂ ŞCOALĂ 
DE A-I EDUCA PE CEI FĂRĂ DE ŞCOALĂ!
CONSTĂ ÎN INCAPACITATEA CELOR CU MULTĂ ŞCOALĂ 
DE A DIALOGA CU CEI FĂRĂ DE ŞCOALĂ!
Movsessiene, pentru asta ai făcut Şcoala de Matematică? Să eşuezi într-un birou searbăd şi anost al Poştei Române, înconjurat de hârţoage?
HUOOOOOOOOOO, DOBITOCULE!
RUŞINE SĂ-ŢI FIE!
FĂRĂ DE VOT UNIVERSAL NU EXISTĂ DEMOCRAŢIE, DOBITOCULE!
UNDE VREŢI MĂH SĂ DUCEŢI ŢARA ASTA?
ÎN DICTATURĂ MĂH NEMERNICILOR?

18 comentarii:

 1. Fenomemenul migrationist mondial a fost generat de politicieni si incurajat de politicieni.
  Ce treaba are SRI -ul ? Ce treaba au toate celelalte servicii ?
  Sa iasa in strada politicienii de pretutindeni si sa ne apare, futu-le mumele-n cur de impotenti jegosi si nesatui. Ce p....mea are de-a face asta cu bietii securisti, ,,vinovatii" de serviciu in toate cele... ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai traiesti ? Sau esti ingeras cu coada ?
  ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ciorbă rădăuţeană, ardei iuţi, cefoaie bine fripte, mujdei, ardei capia copt, mămăligă, brânză, smântână, ouă de la mama lor, cartofi copţi, poale-n brâu, mai moale cu Chivasul dar în frigiderul de la bar e o sticlă doar pentru mine, vin de buturugă, nu apă minerală dar sifon (îţi dai seama: SIFON CA PE VREMURI!), 3 chelneriţe prin rotaţie pe care să le ciupesc de buci, când mi se face de futut mă duc în oraş la club şi dau într-o clubistă precum mutu'-n clopot, televizor NU!, presă NU! (care presă ce presă?) ..... OHHHHHHHH, MOLDOVĂ DRAGOSTEA MEA!
   Şi bineînţeles, când ajung sâmbăta şi duminica acasă sunt atât de obosiiiiiit, dar mai ales cuminte precum o serafică creatură căzută din cer.
   Deci:
   TRĂIESC SAU NU TRĂIESC?
   :))))))))

   ZeV mi-e greţă de ceea ce se-ntâmplă în SRI, mi-e greaţă de derapajul DNA-ului, mi-e greaţă de politicieni şi etc alţi prea-măriţi ce conduc România. Şi tocmai de aceea nu mă mai interesează.
   SĂ MĂ PIŞ PE EI CU BOLTĂ ŞI PRESIUNE!

   Ştii ce mişto e să fii inginer de service? ...... unde mai pui că am ajuns şi pe greutatea mea normală: 87! Hemoroizi la cur n-am, cancer la colon n-am, ficatu' e la locul lui, psoriazis şi alte etc boli dermatice n-am, oasele nu mă dor, în cur sunt virgin, bolnav sunt doar cu capul dar asta leac nu are.
   Deci?
   TRAI NINEACĂ POPO PE BANII SUEDEZILOR CĂ E DE UNDE!
   :))))))))

   Ștergere
  2. In fine, ai ajuns si tu un om normal.
   ;))
   Politicieni ? Institutii ? Tara ? 2018 ?
   VRAJELI ! Nu exista asa ceva. Singura certitudine este ca am inca auzul fin si ma delectez seara cu muzica ZEN si RELAX (Michel Pepe, Alexandre Dudermel, Damien Dubois, Philippe Bestion, Marshall Styler, Gnomusy, Peter Sterling, etc) la boxe - coloana - Magnat 2002 + subwoofer Magnat 16 Hz si ampli Yamaha A -301 cu intrare optica de la player Z10 si WD. Si, bineinteles cu un acces la Spotify, prin ,,grija" specialistului casei in IT.
   ;)
   Pana la urma, ceea ce te apropie de Dumnezeu este doar MUZICA.
   Uluitor, un numar atat de mic de note (in vreo trei octave) se pot combina in atat de multe variante...incredibil.

   Ștergere
  3. Eu totdeauna am fost normal!
   ANORMALI AU FOST BĂSESCU, UDREA, MÂŞULEASCA DEOARECE AU PUS UN PEDOFIL DE-AL DE TOMŞA LUCIAN (zis şi Frank Zapa [king]) CANDIDAT LA DEJ! ANORMALI AU FOST BĂSESCU, UDREA, MÂŞULEASCA DEOARECE L-AU BĂGAT PE COCOŞ LA PÂRNAIE DUPĂ CE ANI DE ZILE A PLĂTIT MII EUROI JEGURILOR DE-AL DE TOMŞA LUCIAN, EUGEN LUNGU, ANGELA TOCILĂ, CARTIANU, ORCAN, DOBERMANCA, MIRCEA MARIAN, SORINA MATEI, PORA! ÎŢI MAI ADUCI AMINTE CUM HALEA PORA CÂRNAŢI?
   :)))))))

   PS Săptămâna trecută, la Iaşi, din întâmplare am dat peste unul din greii PDL-ului (greu PDL de pe vremea când PDL-ul era partid greu nu o adunătură de lături şi buruieni vopsite şi răsvopsite). Şi nu m-a lăsat moldovanu' până nu m-a băgat în cârciumă cu lăutari. Ce-a fost la gura lui ar fi trebuit să audă nemernicul de Băsescu - CA SĂ NU AIBE LINIŞTE NICI CÂND VA AJUNGE ÎN MORMÂNT, FUTU-L ÎN CUR PE MĂ-SA DE NEMERNIC CU MACOVEI A LUI!

   Ștergere
 3. Anonim11:51

  http://www.cancan.ro/imagini-realizate-cancan-fostul-sef-guvernului-condus-aeroport-masina-escorta-spp-i-carat-personal-bagajul-pana-check-premierul-ciolos-extrem-afectuos-pustoaica-zalau-17186643

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vai mama lui de iobag crăcănat, ghebos şi pitic - DACĂ N-AR FI FOST NEPOTUL VULPII CINE DRACU S-AR FI UITAT LA PROSTĂNACU' ĂSTA? O FI NEPOATĂ SAU VERIŞOARĂ, CĂ LA PENTICOSTALEZII DIN CLUJ NEAMURILE AU VOIE SĂ SE FUTĂ ÎNTRE ELE!
   Cioloş, Boc, Băsescu şi etc toţi neputincioşii ăştia crăcănaţi, gheboşaţi şi pitici, dacă nu ar fi avut funcţii, în afară de pizda nevestei cât e hău-băului n-ar fi văzut pizdă decât pe bani la parcaristele de pe centură.

   PS Faceţi mişto de franţuzoaică şi postaţi pe FB-ul ei imaginile.

   Ștergere
 4. Ete al dracului popă că se făcu băiat cuminte!
  :)))))))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fii dom'le serios - ASTEA-S BÂRFE!
   :))))))))

   Ștergere
 5. Părinţele există o zicere: după ploaie chepeneag! Spune-i moldoveanului că-i târziu acum... au mâncat, au băut, au futut iar acum se fac a apăra democraţia? Nu mai păcălesc pe nimeni cu bagabonţeala asta!
  În altă ordine a discuţiei, vezi de ce eram eu aşa pornit împotriva sri ( intenţionat cu litere mici! ) ? Păi taică timp de 27 de ani îţi este furată ţara la greu şi tu ca instituţie creată tocmai ca să combată distrugerea ţării te situezi în fruntea HOŢILOR? Plutonul de execuţie ar trebui să lucreze ore suplimentare! sri-ul este CANCERUL ROMÂNIEI!!! OPERAŢI-L!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atât timp cât la butoanele ţării este Mafia de la Cluj, nimic nu se va putea opera. România a luat-o razna şi cale de întoarcere nu mai există. Înstituţiile fundamentale ale statului au fost "cucerite" şi puse la dispoziţia Mafiei de la Cluj. Mafie care, în spatele nemernicului Klaus Werner Iohannis, face ce vrea muşchiul ei din şi în România - PRAFUL SĂ SE ALEAGĂ ATÂT TIMP CÂT VOI ROMÂNILOR PROŞTILOR NU AŢI ÎNŢELES CĂ RESETAREA SISTEMULUI TREBUIA ÎNCEPUTĂ CU ADUCEREA NEMERNICILOR BĂSESCU ŞI BOC ÎN FAŢA JUSTIŢIEI PENTRU A FI JUDECAŢI! JUDECAŢI PENTRU TRĂDARE. ATÂT TIMP CÂT ACEŞTI DOI NEMERNICI SUNT LIBERI BINE-MERSI NEDERANJAŢI DE NIMENI, CEI DE DUPĂ EI FAC CEEA CE AU FĂCUT EI ŞTIIND CĂ NICIODATĂ NU VOR FI TRAŞI LA RĂSPUNDERE.

   Concluzie:
   L-AŢI BĂGAT PE COCOŞ LA PUŞCĂRIE? L-AŢI BĂGAT PE VARANU' LA PUŞCĂRIE? L-AŢI BĂGAT PE DIACONESCU LA PUŞCĂRIE? L-AŢI BĂGAT PE BECALI LA PUŞCĂRIE? ĂŞTIA SUNT CORUPŢII ŢĂRII? ..... HAHAHA, BĂ DA' PROŞTI MAI SUNTEŢI! SUNTEŢI PROŞTII PROŞTILOR!

   CE CĂUTAU BLEJNAR CU GRUIA STOICA LA MARE, MĂ? SE PIPĂIAU PE BUCI ŞUŞOTINDU-ŞI LA URECHE! CU OCHII MEI I-AM VĂZUT ÎN CÂRCIUMĂ FUTU-LE MUMA-N CUR DE JAPIŢE RĂPCIUGOASE! GRUIA STOICA MĂ? SLUGA LUI HELLVIG ŞI SPONSORUL LU' GUŞĂ/RAREŞ BOGDAN, CU BLEJNAR? RASA ÎN CUR SĂ LE FUT DE POPONARI!

   PS Priviţi-l pe Cioloş. Şi-a luat amantă exact cum şi-a luat şi ghebosu' ăla de Boc - L-A-NTREBAT CINEVA PE CIOLOŞ: "BĂ IOBAG JEGOS ŞI NEMERNIC, CU CE BANI AI PLĂTIT POSTACII CU CARE ŢI-AI FĂCUT CAMPANIE?"

   Ștergere
 6. ...S-o fi facut popa baiat cuminte (tocmai l-am vazut astazi in fata Mitropoliei Iasi - cu prilejul Sfintei Liturghii si Zilei Tinerilor Ortodocsi), dar mai are un pas de facut: Sa devina un baiat cu minte si sa nu-si mai iroseasca energia gandindu-se la cei cativa retardati (in frunte cu Basescu) care au tradat PDL-ul. Tensiunea-i creste la dublu: Datorita festinelor savuros - carnoase specifice Moldovei + gandurilor negative, diavolesti.
  ;))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ZeV, încet dar sigur mă voi răzbuna sau voi fi răzbunat, deci de ce să-mi crească tensiunea?
   :)))))))))

   Ștergere
 7. Taică pe oricine vrea puţin bine pentru România, îl bagă vagabonţii la zdup! Cine să-i întrebe pe băsescu, pe boc, pe toată şleata de prăduitori de sănătate? Ponta? Dragnea? Iohannis? Orban? Slugoii lui Soroş? Fii taică serios! Ăştia-s pionii sri-ului... Din SRI direct trebuie să înceapă operaţia, întrebarea-i se începe? Nu vezi bre, cum este un scandal pe scenă între "politiceni de bine", cum apare un nou partid... Aşa au apărut ai lui Oprea...ai lui Ghiţă...ai lui Nicuşor+plicuşor...şi e pe ţeavă ai lui Ponta? Păi ce să facă ăştia?

  RăspundețiȘtergere
 8. Ete aici o fată care gândeşte fain:
  Intre comunistii trecutului si fascistii economici ai prezentului,
  Liberalismul si economia libera de piata nu au loc


  In Romania anului 2017 o mana de ideologi ai fascismului economic lupta vanjos pentru privatizare si capitalism...
  Probabil ca au stat in coma pe durata ultimului sfert de secol si nu au aflat ca in Romania s-a privatizat tot – pana la incapacitarea Statului de a functiona si a asigura securitatea cetatenilor sai.
  Acesti vasnici aparatori ai capitalismului fara frontiere nu au aflat ca in Romania nici cetatenii romani, nici Statul nu mai au in proprietate nimic semnificativ.
  Romania , din punct de vedere al proprietatii cetateanului sau institutiilor romanesti, este aproape de a deveni o fictiune pur juridica.
  Acesti ideologi trebuie scuturati cu putere ca sa se trezeasca la realitatea prezentului, realitate ingrijoratoare pentru orice roman.
  http://magdalenavalentinaferu.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vax! În ăştia care bat virtualul în lung şi lat postând la greu, nu am încredere. Mai bine ia priveşte ce spune bozgoroaica asta împuţită de la Cluj despre voi, băi proştii proştilor:

   http://www.dantanasa.ro/sovinism-angajata-a-clinicii-medicale-nr-1-din-cluj-napoca-despre-romani-vedeti-va-de-natia-voastra-tiganeasca/

   Am o întrebare Ghiţă:
   ÎMPUŢITA ASTA ESTE BUGETARĂ, ADICĂ IA BANI DE LA MINE ŞI DE LA VOI BĂI PROŞTII PROŞTILOR! DE CE NU O DAŢI AFARĂ? SĂ SĂ DUCĂ SĂ-I DEA UNGURII LEAFĂ NU ROMÂNII!

   Ștergere
 9. Absolut de acord taică, să se ducă! Toţi aceia care nu vorbesc româneşte în instituţiile statului să plece din funcţii! Atât! Nu mă interesează gargara bozgorească recent aruncată pe piaţă de sereiştii sub acoperire, ce în Harghita şi Covasna numai de acum se întâmplă ce se întâmplă? Hehe, încă de pe vremea lui Ceauşescu era aşa şi asta o ştiu sigur pentru-că am trăit-o eu pe pielea mea în Cristuru Secuiesc şi Odorhei! Dar v-aţi pus problema dacă ce spune bozgoroaica asta e adevărat? Din păcate e foarte adevărat ce spune ea! Aşa este, în străinătate românii sunt văzuţi ca naţie ţigănească! De ce? Cine a cultivat asta? Ce spune SRI de acest lucru? Ce a intreprins împotrivă? Ce măsuri a luat România ca să combată asta? Cine a încurajat iredentismul maghiar? Cine a încurajat ne-munca şi hoţia în România? Nu cumva Băsescu-Boc? Nu cumva Iohannis-Ponta-Dragnea? Hai să ne punem întrebările corecte şi să răspundem!
  Azi, nepoţelul meu, a început prima zi de şcoală în Franţa! Sunt mândru! Mă piş pe toată bozgorimea din ţara asta, copilul meu a scăpat de voi...Să fie ce vrea el, francez, român, nu conteză, să fie OM.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ..Sper sa nu puna botu la propaganda ISIS.
   ;)

   Ștergere