18.01.2018

Constat deci exist


DREI WETTER TAFT - DRAGNEA REZISTĂ!

PS Mă amuz copios acum când văd băşinimea tefeloid-rezistoidă cu spume la bot, la cur şi ochii injectaţi de furie - ESTE UN SPECTACOL DEMENŢIAL!

22 de comentarii:

 1. Anonim19:45

  hai la mars!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. #rezistentii astia sunt mari si tari doar in spatele anonimatului.
   ...Si nu se simt deloc deranjati in prezenta suporterilor de la Dinamo si Steaua, oameni certati cu legea, prin definitie.
   De aceea Yohannis si-a data seama ca a se solidariza, in continuare, cu acesti derbedei, il conduce si pe el si Romania in fundatura.
   ;)

   Ștergere
  2. Na! Iohannis știe "că Codruța"-i pe făraș...Binomul dispare azi-mâine, își pierde un punct de sprijin deosebit de important! Din partea opoziție ce sprijin să primească? De la org(b)an? Ăsta are morcovul cât cartoful din Piața Universității în găoz! De la licuricii haștag? Ăia o sug numai pe bani, gratis nu! Deci? Cum zice taica popa: DREI WETTER TAFT!

   Ștergere
  3. "că Codruța"-i pe făraș? ...... hahaha, nu eşti sănătos, zău aşa! Pe Paul Stănescu l-a chemat DNA-ul să-i redeschidă un dosar vechi şi tu umbli cu făraşu'!
   :))))))))))

   Ștergere
  4. ZeV termin-o cu prostia: "De aceea Yohannis si-a data seama ca a se solidariza, in continuare, cu acesti derbedei ......". Prostănacu' de la Cotroceni nu şi-a dat seama de nimic iar numirea Vasilicăi în foncţie este doar rezultatul unui plan pragmatic.

   PS Care galerii ce galerii? Asta-i o bazaconie pe care tembeliziunile o vântură ori de câte ori la vr'-un miting iese fum - TV-urile VOR FOC NU FUM! VOR RATING!

   Ștergere
  5. Păi nu ți-am spus bre că urmează dosariada? Ultima zvâcnire a monomului, apoi cade și "electriceanul"! Hai să vedem ghicești cine are coaie să-l torpileze? Îți dau un indiciu: una gravidă!
   :)))))))

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Hahaha, măh tu eşti niebuuuun - A RĂMAS GRAVIDĂ LULUŞOR? CU ZAPA? PFIUUUUUUU ......

   Ștergere
  2. Ce ai taică ai băut moare de varză? Nici în glumă să nu spui asta! Se supără prăzulica și nu-i mai vezi merele! Treaba lu' matale, să cauți alte fructe...!
   :))))))
   Elena Udrea taică e gravidă! Nu, nu-i de la mine, poate electricianul...N-ai știut? Ete scârț!
   :))))))

   Ștergere
  3. Udrea gravidă? Pfiuuuuuu, ce grozăvie...... - ZĂU DE TE CRED!
   :)))))))))

   Ștergere
 3. Cum, cine? O femeie care nu a ajuns, inca, la menopauza.
  Homoxesualii n-au descoperit secretul nasterii pe cur, oricat s-ar screme.
  ;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da' de unde ştii tu că n-a ajuns la menopauză? - EŞTI DOFTOR DE FOMEI?
   :))))))))

   Ștergere
  2. Eu, doftor ? Doftor e ala care s-a jucat putin de-a Doamne Doamne.
   ;)

   Ștergere
  3. Doamne Doamne? - ŞI DOMNIŞOARE DELOC? ..... NU DE ALTA DAR PLINĂ-I ŢARA DE DOMNIŞOARE ŞI DOAMNE DOAMNE DELOC.
   :))))))))))

   PS Dă-mi voie să fiu reticient la metodele ce încalcă legea firii.

   Ștergere
  4. ...Mda, dar pana la urma, ce se va ivi pe lume (daca, fereasca Dumnezeu, nu vor aparea evenimente neprevazute), va avea si ceva din genomul mamei si asta conteaza..nu ma refer de alea de la ochi, oricum, nenaturale.
   ;)
   Sper sa aiba mai mult noroc si...sa nu mai depinda de alti oameni puternici, ci doar de ea/el insasi/insusi.
   ;)

   Ștergere
  5. Du-te bă de-a dura cu ivitu' tău că nu se va ivi nimic. E drept că Lenuţei nu i se poate reproşa nimic deoarece luptă pentru libertatea ei. Dar de la a nu i se reproşa la a lua în seamă vrăjelile blondiste, calea e lungă. Lenuţa bărbat ca Dorin Cocoş nu va mai avea. Priviţi imaginea asta:

   https://mediastiriv1.freenode.ro/image/201410/w295h180/media_141345268508886100.jpg

   sau asta:

   http://cetateanul.net/wp-content/uploads/2016/06/Udrea-Cocos.jpg

   Şi acum băgaţi goagăl Udrea Alexandrov şi priviţi imaginile cu mondelu'.
   NU VI SE PAR HILARE? NU-S ANAPODA? NU-S STRIDENTE? CUM LE DAI CU LE SUCEŞTI PIŢIPONCU' ARE MECLĂ DE "CONSTANTINE, CONSTANTINE ŢI-A SPUS ŢIE MAMA BINE .... ". CÂND LE PRIVEŞTI TE-APUCĂ RÂSU' PLÂNSU'.

   Mă apucă turbarea când văd cum vor s-o scoată pe Udrea ţapă ispăşitoare reaua cea mai rea şi tocmai de aceea nu pot dar nici nu am voie să-i reproşez modul în care luptă pentru libertatea ei - ÎNSĂ EU NU MAI PUN BOTU' LA VRĂJELI BLONDISTE.

   PS https://www.youtube.com/watch?v=g1im91mof4w
   :))))))))

   Ștergere
  6. Anonim10:21

   si daca se va ivi?

   Ștergere
  7. Dorin Cocos a fost si este un barbat slab. Penibil de fraier si slab. Daca ar fi fost un barbat puternic, punea mana pe o nuia si-i ardea Lenuței la buci cate un tratament usturator, de trei ori pe zi, pana-i venea mintea la cap, adica, sa-l scuipe in față pe Traian Basescu, in loc sa-l pupe in cur ca pe alesul Divinitatii.
   ;)

   Ștergere
  8. Dacă "va fi" Lenuţa-i knockout. Duşmanii ei sunt diabolici deci o vor condamna cu executare iar copilul va fi preluat de stat spre a fi (sanchi!) crescut dar si folosit ca instrument de şantaj. SN-ul (sistemul nevăzut) a dat dovadă de o cruntă dar şi perfidă rapacitate folosind copii pentru "înmuierea" părinţilor - CUNOAŞTEM CAZURI, NU?

   Deci, un copil nu rezolvă problema libertăţii Lenuţei - O COMPLICĂ ŞI MAI MULT! DACĂ EA ALES ACEASTĂ VARIANTĂ, ATUNCI PULA ŞI CĂCIULA, E MÂNCATĂ!

   Ștergere
  9. Bingo taica popa! Ei acu vezi de ce "electricanului" nu-i cade bine la lingurică această știre? O femeie gravidă, închisă, e ca o leoaică înfuriată...iar dacă mai e scoasă și țap ispășitor...să mor eu de te văd bine bocule! Boc o să fie următoarul nivel și prin el toată cloaca de la Cluj cade! Ceapa mă-sii de cloacă! Bre taică, auzi bre? Se aude vocea lu' Dâncu? " Vinde mamă și covoru, mituiește procuroru"!
   :)))))))
   No amu să vedem, se aplică vorba lui taica Pamfil (tot din Buzău și el) etajul și trădarea!

   Ștergere